Swimfitness

Het hele jaar door zwemmen bij ZZG de Boskikkers 
maar iets minder mag ook!

ZZG de Boskikkers heeft tot doel het bevorderen van het zwemmen in de ruimste zin des woord. Dat doen we onder andere door  aandacht te besteden aan de zwemslagen tijdens de training om je vaardigheden te vergroten.


Swimfitness voor seniorleden Wij bieden ook Swimfitness voor volwassenen aan - een gezellige mix van dames en heren vanaf 18 tot ... jaar. Hier wordt enthousiast gewerkt aan conditie, vaardigheden en snelheid, waarbij het plezier aan het zwemmen en plezier met elkaar voorop staat. Het aanbod is zeer gevarieerd. De groep zwemt van op woensdagavond 18.15 -19.00 uur. Je kunt baantjes trekken of meedoen aan een training met opdrachten. Soms gaan we met zijn allen waterpolo spelen of aquajoggen! Dat laatste altijd leidend tot hilariteit bij onze jeugd (maar daar trekken we ons niets van aan). Daarnaast is er ook de mogelijkheid om baantjes te trekken op donderdagavond van 18.15 tot 19.15 uur.


Zwemmen: de ideale sport om alle spieren te trainen, conditie op te bouwen en blessurevrij te blijven! Ook als 2e sport ideaal!