Hallo allemaal,

Mijn naam is Celine Klijnsma. Ik ben geboren op 12 november 1997 in Groningen. Ik woon in Rolde en doe al sinds mijn 6e jaar aan wedstrijdzwemmen. Ik heb mijn A,B en C diploma’s gehaald en daarna bij de zwemclub nog eens 12 diploma’s.

Ik heb bijna alle soorten wedstrijdzwemmen gedaan van LAC (Lange Afstand Competitie) tot aan Open water. Maar ik had altijd 1 grote wens en die wens was om zwemtrainer te worden en daarvoor ook een diploma te halen.

In oktober 2014 begon ik met de opleiding  Trainer Wedstrijdzwemmen. Hiervoor moest ik 1 keer in de maand naar Zwolle en elke week naar Beilen voor stage. In Juni 2015 heb ik mijn diploma gehaald.

Ook vond ik het belangrijk om mijn EHBO-Diploma te halen. Dus ben ik in november 2013 begonnen met een cursus voor EHBO en in maart 2014 heb ik dit diploma gehaald.

Momenteel zit ik in HAVO 5 en zal ik in mei examen doen. Na mijn examen zou ik graag de opleiding HBO-Rechten willen volgen.

Naast het zwemmen loop ik ook nog hard, doe ik aan windsurfen, help ik bij het organiseren van de A4D in Assen en draai EHBO-dienst bij wandeltochten. 

Céline1.jpg Céline2.jpg