Activiteiten

Allereerst willen wij onszelf even voorstellen. Wij zijn Jeron Bartelds, Elianne Schulting, Robin Reitsema en Aniek Schutrup. Sinds de laatste ledenvergadering zijn wij de leden van de activiteiten commissie met als streven om 2 á 3 keer per jaar een activiteit voor jullie te gaan organiseren. Voor eventuele vragen kun je ons bereiken via activiteiten@zzgdeboskikkers.nl 


Hallo zwemmers,

Om te beginnen organiseren wij een escape room! Deze activiteit is bedoeld voor jong en oud en vindt plaats op vrijdag 28 april in Groningen, het hout 1. Het tijdstip van de activiteit is 18:30 uur en de kosten zullen rond de €20,- zijn. Het doel van een escape room is om binnen 60 minuten door middel van aanwijzingen in de ruimte jezelf en jouw groepje zo snel mogelijk uit de ruimte te bevrijden. Natuurlijk is er voor het snelste groepje een leuke prijs te winnen!

Aanmelden voor de escape room kan via de volgende link: https://goo.gl/forms/9sFD0sAz8XXEI37s2 Durf jij het aan?!

Met vriendelijke groeten, 
De activiteitencommissie van ZZG de Boskikkers


Beste zwemmers,

Hierbij een extra activiteit.

Op zondag 3 september 2017 wordt er voor het eerst een zwemevenement in het kanaal van Assen georganiseerd. Dit wordt georganiseerd door 'Helden voor het Goede Doel’ en staat in het teken van de ziekte ALS. Het idee is om d.m.v. sponsoren geld op te halen voor onderzoek en mogelijke behandeling. Wij als zwemclub kunnen hier natuurlijk niet bij ontbreken !

  afbeelding afstand ALS assen zwemtocht.jpg

Zwemmers boven de 18 jaar zwemmen 2000 meters (vanaf de Havenkade tot aan de fietsbrug de Venebrug en terug). In de afbeelding in de bijlage is dit terug te zien als blauw. Deelnemers van 13 t/m 17 jaar zwemmen 870 meter (vanaf de Havekade tot aan de Groningerbrug en terug). In de afbeelding in de bijlage is dit terug te zien als oranje.

De deelname bedraagt €40,- voor volwassenen en €20,- voor de jeugd. Ook wordt er van iedere deelnemer verwacht geld op te halen. Voor volwassenen is dit minimaal €100,- en voor de jeugd €75,-. Dit kan d.m.v. het vinden van sponsors die jouw zwemprestatie steunen. (De link krijg je nadat wij ons als team hebben aangemeld)

Jouw deelname wordt natuurlijk gewaardeerd en daarom wordt je volledig in de watten gelegd. Je ontvangt; een tijdsregistratie-chip, een badjas (jeugd een handdoek), badslippers, badmuts, en achteraf een medaille, pastamaaltijd, twee drankjes en een goodiebag.

Omdat er maar een maximum van 300 inschrijvingen is vragen wij jullie om je zo snel mogelijk in te schrijven. Daarom stellen wij de uiterste datum van 30-04-2017. Dit kan via onderstaande link.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbiVRAJ3ew0q0Sx0f-n0KVI4SMQuL-DFkxZlrTS6yQYWdt9w/viewform?c=0&w=1

Een unieke kans om eens in het water van Assen te zwemmen en je steunt ook nog eens een goed doel ! Dus meld je aan !

Met vriendelijke groeten, 
De activiteitencommissie van ZZG de Boskikkers