Regels voor de trainingen

 

 1. We willen allemaal graag serieus trainen. Als je prestaties omhoog gaan is dat voor jou leuk, voor de trainers en voor de groep. Voor en na de training is er tijd genoeg voor een praatje en een geintje  maar niet als in het water ligt!

 2. Kom tenminste vijf minuten voor aanvang van de les in het bad.

 3. De poortjes gaan 5 minuten voor aanvang open, er is dan een trainer/bestuurslid  aanwezig; zorg dat je er op tijd bent

 4. Voor de training leggen we gezamenlijk de lijnen in het water en plaatsen we de 5 meter vlaggen. We doen dit om uit te stralen: hier zwemt een zwemclub, ook op verzoek van het badpersoneel doen we dit.

 5. Omdat de banen vol liggen zwemmen we goed door en gaan niet de baan versperren voor andere zwemmers. Moet je rusten, dan kan dat alleen bij de keerpunten. Meldt het de trainer.

 6. Keerpunten doe je bij elke slag zoals het hoort, tenzij de trainer iets anders instrueert.

 7. Verstoor je de training 3x (dus na twee waarschuwingen) dan mag je 5 minuten aan de kant afkoelen, daarna mag je weer zwemmen.

 1. Blijf je de training verstoren dan ga je voor de hele les naar de kant. Je blijft wel in het zwembad tot het einde van de training.

 2. Na de laatste training ruimen we gezamenlijk op.

 3. We gaan na maximaal 10 minuten na de training douchen, tenzij het badpersoneel andere aanwijzingen geeft.

 4. Je laat de kleedkamers netjes (achter) en gedraag je in de kleedkamer

 5. Hou je aan de spelregels! Zorg er voor dat we je niet hoeven aan te spreken

 6. Bij KNMI weeralarm ROOD gaan de trainingen NIET door